• ..
  • ..
  • ..
  • ..
  • ..
  • ..
ΕκτύπωσηE-mail
Λάδι καρύδαςΦυτική ζελατίνη

Αμυγδαλέλαιο


Αμυγδαλέλαιο
 

 

Χρησιμοποιείται σαν έλαιο βάσης ή σκέτο για καλλυντική χρήση.

 

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε απευθείας στο δέρμα για θρέψη ή σαν ντεμακιγιάζ. Επίσης μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στα μαλλιά, τα νύχια, για ξηρές φτέρνες, τους μαύρους κύκλους κ.α.

 

Τελος το αμυγδαλέλαιο περιέχει βιταμίνες Α - Ε - Κ -Β1 -Β2 και β6 γεγονός που το καθηστά ενα απο τα πιο ισχυρά αντιγηραντικά έλαια.

 



Τιμή (100ml): €2.90
(περιλαμβάνει ΦΠΑ 13%)



Δείτε επίσης και αυτά τα προϊόντα

€3.50


€4.50