• ..
  • ..
  • ..
  • ..
  • ..
  • ..
ΕκτύπωσηE-mail
ΚαστορέλαιοΑμυγδαλέλαιο

Λάδι καρύδας


Λάδι καρύδας
Εμφάνιση Μεγάλης Εικόνας

 

 

Το λάδι καρύδας μπορεί να χρησιμοποιηθει σκέτα ή σαν έλαιο βάσης για την παρασκευή καλλυντικών.

 

Έχει τις εξής ιδιότητες :

· Αντιφλεγμονώδες
· Αντιμικροβιακό
· Αντιμυκητισιακό
· αντι-ιικό
· Βελτιώνει την απορρόφηση των θρεπτικών ουσιών

 

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ενυδάτωση και θρέψη στην περιοχή των ματιών, στα νύχια, τα μαλλιά, σαν μάσκα προσώπου,για ντεμακιγιάζ, ως λιπαντικό, αντηλιακο (SPF 4),

σε τσιμπήματα εντόμων, δερματικά προβλήματα, μικητες νυχιών κ.α.

 



Τιμή (100ml): €4.50
(περιλαμβάνει ΦΠΑ 13%)



Δείτε επίσης και αυτά τα προϊόντα

€11.00


€3.50