• ..
  • ..
  • ..
  • ..
  • ..
  • ..

Τρόποι πληρωμής

Ηλεκτρονικές πληρωμές

Το herbaltreasures.gr θέτει στη διάθεσή σας 3 τρόπους πληρωμής: μέσω Paypal/πιστωτικής κάρτας (δεν είναι απαραίτητη η εγγραφή στο Paypal), μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό και με αντικαταβολή.

Η πληρωμή on-line μέσω πιστωτικής κάρτας πραγματοποιείται μέσω του ασφαλούς συστήματος του Paypal. Το herbaltreasures.gr δεν αποθηκεύει και δεν καταχωρεί στο σύστημά του κανένα από τα στοιχεία των πιστωτικών καρτών. Έτσι οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω πιστωτικών καρτών είναι απόλυτα ασφαλείς.

Αναγνώριση Πελάτη

Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο: το Όνομα Χρήστη (Username) και ο Κωδικός Χρήστη (Password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία. Σας δίνεται η δυνατότητα να μεταβάλλετε τον Κωδικό Χρήστη όσο συχνά επιθυμείτε. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνος για την διατήρηση της μυστικότητάς του από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειάς του ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίησή μας, αλλιώς το herbaltreasures.gr δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Το herbaltreasures.gr με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει ή δημοσιοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε. Τα προσωπικά δεδομένα τα οποία θέτετε στη διάθεσή μας με την εγγραφή σας ως μέλος χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εκτέλεση των συναλλαγών σας. Όλες οι πληροφορίες κρυπτογραφούνται και φυλάσσονται με απόλυτη ασφάλεια.

Απόρρητο Συναλλαγών

Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του e-commerce. Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον πελάτη/συνδρομητή στο herbaltreasures.gr είναι εμπιστευτικές. Έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Μερικά από τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι τα ακόλουθα:

1. Μόνο εξουσιοδοτημένο προσωπικό έχει πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών σας και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των αιτήσεών σας.

2. Δεν αποκαλύπτουμε ποτέ τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών σας, εκτός αν υπάρχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής.

3. Μπορείτε να ζητήσετε οποιαδήποτε στοιχεία τηρούνται για εσάς καθώς και την διόρθωσή τους σε περίπτωση που μπορείτε να τεκμηριώσετε την ύπαρξη λάθους.

4. Για τη δική σας ασφάλεια, θα πρέπει και εσείς να χειρίζεστε όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνετε σε οποιαδήποτε αποκάλυψή τους σε τρίτα πρόσωπα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική του herbaltreasures.gr όσον αφορά την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να δείτε τον τομέα «Προστασία δεδομένων» στην ιστοσελίδα του herbaltreasures.gr.

Τραπεζική κατάθεση

Στην περίπτωση που ως τρόπος πληρωμής επιλεχθεί η τραπεζική κατάθεση θα πρέπει να γίνεται εντός 2 ημερών από την πραγματοποίηση της παραγγελίας. Μετά την κατάθεση ο πελάτης πρέπει να επικοινωνήσει με το κατάστημα (Μέσω τηλεφώνου στο 2103235774 ή μέσω e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ). Μετά την επιβεβαίωση της κατάθεσης από το κατάστημα θα ετοιμαστεί η παραγγελία για να αποσταλεί.

Στην κατάθεση θα πρέπει να εμφανίζεται το όνομα του πελάτη και ο αριθμός παραγγελίας, ως αιτιολογία.

Αντικαταβολή

Στην περίπτωση που ως τρόπος πληρωμής επιλεχθεί η αντικαταβολή, ο πελάτης επιβαρύνεται με 1,5 ευρώ επιπλέον του κόστους της παραγγελίας του. Η διαδικασία της αντικαταβολής περιλαμβάνει την πληρωμή με μετρητά από τον πελάτη κατά την παραλαβή του προϊόντος.