• ..
  • ..
  • ..
  • ..
  • ..
  • ..
ΕκτύπωσηE-mail
Βανιλλίνη ΝορβηγίαςΚανέλα σε ξυλάκια

Κανέλα Ινδονησίας τριμμένη


Κανέλα Ινδονησίας τριμμένη
Εμφάνιση Μεγάλης Εικόνας

 

Υιοθετείται κυρίως στη μαγειρική ως υλικό καρυκευμάτων και αρωματικών ουσιών, κατά ένα μεγάλο μέρος χρησιμοποιείται κατά την προετοιμασία επιδορπίων, σοκολάτα και ηδύποτα. Στη Μέση Ανατολή, χρησιμοποιείται συχνά στα αλμυρά πιάτα του κοτόπουλου και του αρνιού.

Χρησιμοποιείται επίσης για τη ρύθμιση της διάρροιας αλλά και άλλα προβλήματα του πεπτικού συστήματος.

Μελέτες έχουν δείξει οτι μισό κουταλάκι του γλυκού από την κανέλλα ημερησίως μειώνει σημαντικά το ζάχαρο του αίματος. Διαβητικοί, ειδικά σε τύπου-2 διαβητικούς, χρησιμοποιούν κανέλλα για να βελτιώσουν τη χοληστερόλη.



Τιμή (100 γρ.): €1.00
(περιλαμβάνει ΦΠΑ 13%)